Bezoek de CAP stand op Flanders, en maak kans op een set Venice Tech Stirrup stijgbeugels

0
667
Flanders Horse Expo
Flanders Horse Expo

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 februari vindt de 10e editie van Flanders Horse Expo plaats in Gent. Met volop show, informatie en competitie en de grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en paardenliefhebber. Bezoek de stand van CAP en maak kans op een paar mooie en vooral veilige Venice Tech Stirrup stijgbeugels!

Van alles

Er is van alles te beleven op wedstrijdgebied: jumping, dressuur, mennen, horseball, vlp club battle en sport clinics.

Bezoek CAP Magazine stand (1115) en win

Ook CAP Magazine is aanwezig op dit evenement. We hebben zelfs een hele leuke ‘Winactie’. Kom langs op onze stand 1115 en maak kans op een paar mooie en vooral veilige Venice Tech Stirrup stijgbeugels dankzij LJ Leathers. We geven tijdens de beurs 3 paar weg, dus zeker de moeite om mee te doen aan deze wedstrijd! Ook bieden wij onze lezers de kans om tijdens de beurs een abonnement te nemen aan een supervoordelige prijs van 35 euro ipv 54 euro (10 nrs), deze actie is geldig voor iedereen dus  ook voor abonnees die hun huidig abonnement willen verlengen.

Venice veiligheidsbeugels

Deze stijgbeugels zijn gemaakt van een speciale legering en werden uitgerust met een revolutionair magnetisch mechanisme dat opent wanneer er verhoogde druk op de beugel komt, zoals bij een val gebeurt. Je voet blijft dus  niet zitten in stijgbeugel.  Het mobiele deel van de stijgbeugel sluit zich daarna automatisch terug.

Bekijk het programma

Bekijk het programma en kijk welke dag of dagen voor jou geschikt is voor een bezoek aan Flanders Horse Expo 2017.

Bron: CAP Magazine
Foto: Flanders


DELEN
Vorig artikelNieuwe voorzitter nationale mencommissie: Jan Devaere
Volgend artikelPaarden en psychotherapie
Karin de Haan is hoofdredacteur van CAP Magazine en Hoefslag. In het verleden was ze als freelancer betrokken bij verschillende andere hippische magazines, websites en social media platforms. Karin heeft zelf dressuurpaarden (KWPN) en pony's (voor haar kinderen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER