JUMPING Dirk Demeersman bondscoach af

0
232
Belgian Jos Lansink in action with his horse Valentina van't Heike at the Naions Cup of Jumping for the Concours Hippique International Officiel (CHIO) in Rotterdam, on June 20, 2008. AFP PHOTO /ANP PHOTO ROBERT VOS netherlands out - belgium out (Photo credit should read ROBERT VOS/AFP/Getty Images)

Na bijna twee jaar activiteit verlengt Dirk Demeersman zijn contract als bondscoach van de Belgische springploeg niet. Dat stelde de Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie vanmorgen in een persbericht. Het integraal bericht leest u hieronder:

Evaluatie

“Toen Dirk Demeersman eind 2014 werd voorgesteld als nieuwe coach van het Belgische Jumpingteam, werd er een contract van twee jaar afgesloten (tot en met eind 2016). Na de evaluatie van de Olympische Spelen werd in gezamenlijk overleg beslist dat Dirk Demeersman zijn contract als bondscoach van de jumping seniors niet zal verlengen in 2017. Dirk verzorgt momenteel wel nog de continuïteit en heeft met de eliteruiters de planning voor de wereldbekers uitgewerkt en volgt eveneens de andere selecties op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER