Win deze ANKY® Technical Boots Climatrole + springschoenen t.w.v. €107,90.

De ANKY® Technical Boots met Climatrole Technology zetten een nieuwe standaard op het gebied van beenbescherming! Deze boot waren winnaar van ‘Horses Product van het Jaar 2015’ in de categorie Veiligheid. De Technical Boots zijn uitgevoerd met aluminium dispensers om warmte te verzamelen en snel af te voeren via de geperforeerde Neopreen binnenkant met technische coating. Het aluminium blijft koel aanvoelen tijdens dit proces doordat de gaatjes binnenin natuurlijke convectie bevorderen. Doordat de buitenstof een metaalfilm coating heeft ontstaat door de beweging afvoer van warmte. De binnenschaal van deze Technical Boots is van polyester melange die voldoende bescherming biedt tegen schokken en stoten. De Technical Boots zijn niet verlijmd om de ademende en warmte afvoerende functie niet te blokkeren. De Technical Boots kunnen in de wasmachine gewassen worden zonder dat de functie verloren gaat. Er zijn ook bijpassende springschoenen beschikbaar.

De ANKY® Technical Boots zijn verkrijgbaar in een glanzende en matte uitvoering. De glanzende uitvoering is verkrijgbaar in wit, zwart en blauw in de maten S, M en L. De matte uitvoering is verkrijgbaar in bruin, zwart en blauw. De strijklappen zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.

Adviesprijs €79,95 voor de boots en €27,95 voor de springschoenen.

Wil jij deze set winnen die bestaat uit boots en springschoenen. De winnaar mag zelf de uitvoering, maat en kleur kiezen.

Los dan snel onze puzzel op en stuur de oplossing vóór 12 september.